Servicii de psihoterapie și psihologie

Psihologie Clinică, Psihoterapie Focusată pe Emoții, Optimizare Cognitiv – Comportamentală, Consiliere Psihologică

În călătoria vieții, fiecare dintre noi se confruntă cu momente care ne modelează, de la experiențele copilăriei până la provocările maturității. Pe acest drum, emoțiile și gândurile noastre adesea ne definesc trăirile și percepțiile. În calitate de psihoterapeut în formare în Terapia Centrată pe Emoții (EFT) și format în Terapia Cognitiv-Comportamentală (CBT), mă dedic să te sprijin în explorarea și înțelegerea acestor experiențe, oferindu-ți un spațiu sigur și înțelegător pentru autocunoaștere și creștere personală.

În primii ani de viață, ne formăm bazele cunoașterii și ale sentimentelor. De la iubirea necondiționată, primele dezamăgiri, la învățarea empatiei și gestionarea eșecurilor, aceste momente timpurii pun temelia pentru modul în care interacționăm cu lumea și cu noi înșine. Fie că este vorba de a celebra bucuria succeselor sau de a naviga prin complexitatea fricilor și blocajelor noastre, fiecare experiență contribuie la construirea sinelui autentic.

Modalitatea de lucru din cabinet se concentrează pe identificarea și înțelegerea gândurilor, emoțiilor și comportamentelor care te influențează în prezent. Utilizând abordarea EFT, explorăm emoțiile profunde și modul în care acestea îți influențează viața, relațiile și bunăstarea. Prin CBT, te ajut să recunoști și să modifici gândurile și comportamentele care nu îți mai sunt de folos, deschizând calea spre noi perspective și posibilități.

Călătoria spre autocunoaștere și vindecare poate fi provocatoare, dar nu trebuie parcursă singur. Mă angajez să fiu alături de tine în acest proces, oferindu-ți susținere, compasiune și profesionalism. Împreună, vom lucra pentru a-ți redescoperi forța interioară, a înfrunta provocările vieții și a-ți îmbrățișa potențialul de creștere și schimbare. Vino să descoperim împreună drumul tău unic spre un sine autentic și împlinit.

Cum te pot ajuta?

  • psihoterapie individuală;
  • programe de dezvoltare personală de grup;
  • prevenţie primară şi secundară în promovarea sănătăţii şi a unui stil de viaţă sănătos;
  • consiliere şi terapie suportivă;
  • consiliere în situaţii de criză;
  • consiliere şi intervenţie psihologică pentru dificultăţile de relaţionare;
  • optimizare şi dezvoltare personală: autocunoaştere (identitate, imaginea de sine;
  • optimizare cognitiv comportamentală pentru schimbări în plan personal / profesional;
  • optimizare cognitiv comportamentală pentru schimbarea stilului de viaţă: insomnii, alimentaţie, sedentarism, stres, fumat, consum de alcool;
  • intervenţie psihologică focalizată pe problemă, recuperare şi restructurare cognitivă.

Aici poţi programa o şedinţă.

Dacă eşti curios cum se desfăşoară prima şedinţă la psiholog , te invit să citeşti articolul acesta.